logo

Formuler F4 Turbo

Full HD Linux Enigma E2 H265 Single Tuner Ontvanger

De Formuler F4 Turbo beschikt over een krachtige Broadcom SoC processor, dit gecombineerd met een werkgeheugen van 512MB DDR3 en een Flash geheugen van 256 MB maakt de Formuler F4 Turbo een zeer geschikte multimedia receiver.
Via de Formuler F4 Turbo kan men kanalen streamen naar een IOS of Android apparaat. Door gebruik te maken van tal van plugins die op de Formuler F4 Turbo zijn te installeren, kan men een geheel interactieve beleving creëren, Youtube en Hbbtv (uizending gemist) zijn hier een aantal voorbeelden van.

Hiervoor heeft men de Formuler F4 Turbo uitgerust met een 10/100 base netwerkpoort, mocht men niet in de gelegenheid zijn om een netwerkkabel te trekken is het ook altijd mogelijk om de Formuler F4 Turbo draadloos aan te sluiten door een extra wifi dongle aan te schaffen.

De Formuler F4 Turbo heeft een uitwisselbare tuner, waardoor u kunt kiezen voor ontvangst van satelliet, digitale kabel of digitale ether signalen, via de USB aansluiting sluit men gemakkelijk een externe harddisk aan, opnemen op een netwerkschijf behoort ook tot een van de mogelijkheden.

Via de Micro SD kaart reader die op de achterzijde van de Formuler F4 Turbo te vinden is, kan men gemakkelijk de net geschoten foto’s bekijken, dit zonder tussenkomst van een extra kabel. Tevens aan de achterzijde van de Formuler F4 Turbo Turbo treffen we 1 smartcardreader aan en een Ci slot.

Naast al deze functies mogen we natuurlijk het belangrijkste van de Formuler F4 Turbo niet vergeten, via de HDMI poort tovert men een subliem beeld op de tv en is de Formuler F4 Turbo in staat om 1080p materiaal weer te geven. De Formuler F4 Turbo beschikt ook over een H265 decoder, waarmee toekomstzekerheid wordt geboden.

In stand-by gebruikt de Formuler F4 Turbo minder dan 0,5w.

Voor prijsinformatie klik hier

 

Basis specificaties van deze DVB ontvanger :
– Supported by OpenPLi
– 1 x DVB-S2 of DVB-CT uitwisselbare tuner
– H.265/MPEG4/MPEG-2 (HD/SD) Compatible
– Uitgebreide compatibiliteit door Linux OS
– Opname & Weergave met externe HDD (E-SATA of USB 2.0 Media)
– Opnames en timeshift op hetzelfde moment mogelijk
– Opnames reserveren via EPG
– Twee USB 2.0 Host poorten en Micro SD kaart slot (voor Video bestandsweergave, MP3 speler & JPEG)
– SPDIF aansluiting
– 10/100 Base Tx Ethernet poort
– 1x Common Interface slot
– 1 x Smartcard lezers, geschikt voor o.a. CanalDigitaal, TV Vlaanderen
– 750 MHz CPU single core, met 256MB Flash / 512MB DDR3 DRAM
– 2000 DMIPS
– 4 digits display
– Verbruik in slaapstand minder dan 0,5W